Новини

АФ "ПАРИТЕТ" рекомендована міжнародними рейтингами IFLR1000 і LEGAL500: Europe, Middle East & Africa 2014

11.09.2014

Цьогорічні найавторитетніші юридичні рейтинги відзначили високі стандарти роботи АФ "ПАРИТЕТ", професіоналізм юристів Фірми та довіру Клієнтів до нашої роботи.

Так, IFLR1000 (єдине видання, яке висвітлює діяльність світових юридичних фірм, які є лідерами в напрямку корпоративних фінансів) рекомендує Фірму в ключових практиках - Банківське та фінансове право, а LEGAL500: Europe, Middle East & Africa (один з найавторитетніших міжнародних рейтингів, який базуються на відгуках Клієнтів Фірми) високо оцінив роботу нашої Команди у сферах Податкового права та Вирішення спорів.

Ми вдячні кожному члену нашої Команди за внесок у розвиток спільної справи, а Клієнтам - за довіру і підтримку.

Якщо Ви помітили помилку на нашому сайті, будь ласка, виділіть ту частину речення, де вона знаходиться, та натисність Shift+Enter